Gratis verzending vanaf € 150,00 naar Nederland en België.

Bonboekjes of doordruksets, ontwerp of upload het bij LynxDigiprint

Ontwerp uw bonboekjes online                    Upload uw bonboekjes

  

naar prijzen bonboekjes

  

Uw eigen ontwerp bonboekjes (doordrukboekjes, doordrukbloks, kassabloks, doordruksets, kassablokken, doordrukblokken, doordruksetjes, doordrukbonnen, werkbonnen, urenverantwoording, afgiftebonnen, barbonnen, afleverbon) in de maten A6, A5 en A4 worden gedrukt op zelfkopiërend papier zowel in 2- als 3-voud.

Wilt u weten hoe onze designer werkt bekijk dan onze

Tip! U kunt nu uw bonboekjes ontwerp opslaan en later weer uw bonboekjes bewerken binnen 1 maand, na uw bestelling van bonboekjes worden de bestanden 6 maanden bewaard om ze te bewerken of na te bestellen. 

Deze bestaan uit een wit bovenvel en een geel ondervel, of bestaan uit een wit bovenvel, geel middenvel en een roze ondervel  die worden als blok gelijmd op een 700 grams grijs hard karton.

In één bonboekje (doordrukblokken, kassabloks, doordruksets) zitten 25 of 50 sets, deze kunnen niet aflopend gedrukt worden.

Wilt u hogere aantallen bestellen dan kunt u contact  met ons opnemen.


 

De bonboekjes van de online designer zijn in de maat A4, A5 en A6 in 19 verschillende layouts, die u kunt ontwerpen met afbeeldingen, logo's en teksten. De bonboekjes worden gedrukt in zwart/wit of full colour. De bonboekjes hebben een wit bovenvel en een geel ondervel.of uit een wit bovenvel, geel middenvel en een roze ondervel  In één bonboekje zitten 25 of 50 sets.

© Lynx Digiprint 2020, alle rechten voorbehouden. Op deze pagina is onze disclaimer van toepassing.
Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Klantenservice

Als u doorgaat op deze website, gaat u akkoord met ons privacybeleid en cookies.